15 Temmuz 2010 Perşembe

Uyku Mevzuu


Benim uyku sorunum var. Hem de öyle yeni falan değil kendimi bildim bileli var. Hiçbir zaman kafamı yastığa koyduğum anda uyuyamadım. Gerçi durun bir kere oldu. Çılgın Deftones maceramızdan sonra kafam yastığa değer değmez uyudum. (İyi oldu hatırladığım o yazıyı buraya kopyalamam lazım:D) Bu uyuyamama sorunu yüzünden çat diye uyuyan insanlara acayip sinir olurum. Bunların başında babam geliyor ne yazık ki. Babam daha yastığa kafasını koymadan, kafası havadayken uyuyabilen bir insan. Hatta bazen konuşurken uyuyakalıyor aynen resimdeki canım Abe Simpson gibi. Ben tam bir Simpsons hayranıyım. İleride Bart'la da evlenmeyi planlıyorum.Neyse efenim babam böyle. Tabii ki de annemin ondan az kalır yanı yok. O da uyur hemen.

Sadece ailem mi böyle. Hahayt tabii ki de değil. Arkadaşlarımın bir kısmı da böyle. Beni deli ediyorlar. Pisler. 'Ay benim hiç uykum yok yaaağ' diyip sızanlar, 'Şuraya yarım saat yatayım beni kaldırın' diyip abartısız 14 saat uyuyan, ölümüne uyuyup gıcıklığına beyzbol sopasıyla uyandırdıklarım, konuşurken aniden sızıverenler , uyandırmak için yine kafasına su döktüğüm türlü türlü arkadaşım var. Hepsine sinir oluyorum. Ben de kafamı koyup uyumak istiyorum lan yeter. Ühü.

2 yorum:

  1. Ben de böyleyim ya! yatağa yatıyorum, sonra bekliyorum hadi bakalım ne zaman uyuycam diye.. bir de bazen uyuyakalmam daha da gecikiyo, işte o zaman çok kötü oluyo, çünkü kafaya takıyorum bu durumu. "offf, hala uyuyamadığıma göre şimdi ben bunu kesin kafama takıcam, sabaha kadar da kafamdaki düşünceler yok olmuycak, beyin çalışçak çalışçak, uyuma havasına gireiycem" şeklinde gecenin bilmem kaçında anca uyuyakalıyorum. ve aynen annemle babam da uyumak istemeden uyuyolar ya süper bşi. televizyon karşısında uyuyakalmak gibisi var mı=)
    benim de blogum var beklerim=) http://tarihtebugunbirseyoldu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Hahah evet ya bende de var o aha uyuyamadım bi de bunu kafama takıcam şimdi ohoo durumu:)

    YanıtlaSil