23 Temmuz 2010 Cuma

Deniz Kenarı Gözlemleri

Şu an Antalya'dayım e tabii doğal olarak sabahın köründe kalkıp denize gidiyorum, şezlonglarda sızıyorum, çılgınlar gibi yüzüyorum. Yılların verdiği deneyimle (:P) deniz kenarında güneşlenmediğim zamanlar yaptığım gözlemleri sizlere sunmaktan büyük kıvanç duyarım. Duydum.

*Çılgın Emekliler: Bu gruba sabahın 6'sında kalkıp denize gelen amcalar ve de teyzeler giriyor. Her sabah gördüğümde 'ulen kaçta geliyorsunuz da şimdi dönüyorsunuz, deli etmeyin lan adamı' diyorum içimden. Uykusuz olunca sinirli oluyorum da biraz. Neyse bu amcalar ve teyzeler her gün birbirlerini gördükleri için kanka modundalar. Bir gün biri gelmezse ' Aaa Nejat beye noldu acaba?' diye meraklandıklarını da görmüşlüğüm var. Bir süre sonra sizinle de kanka oluyorlar.

*Eskinin Kırosu Yeninin Apaçisi: Bu grup adından da belli olduğu üzere değişik delikanlılardan oluşuyor. Bunların bir kısmı kalabalık arkadaş grubuyla gelip, birbirlerinin omzuna çıkıp milletin kafasına atlamaya çalışırlar. Öküzlemesine kahkahalarının da tüm sahili inlettiğini belirtmeliyim.
Bir de bunların iki arkadaş gelip sahilin belirli ama farklı bölgelerine konuşlananları var. Bunlar tahmin edeceğiniz üzere açıkta kız avına da çıkarlar.
Bu grubun son çeşidi de tek başına takılanlardır. Bu tipler bir kız grubu-tercihen turist- bulup yanına çöreklenir. Kızlar denize girerse bu da girer. Kızlar çıkarsa bu da çıkar. Sırf hava atmak için sabahın 11'inde adına vurulduğu Sex On The Beach içer ve sıcakla beraber yamulur. Bunları çoğunlukla şemsiyeci arkadaşlar bir süre sonra alır götürür.

*Çok Güzeliz Yaaa Kızları: Bunlar genellikle 4 veya 5 kişilik kız gruplarından oluşur. Makyajdır, küpedir, bileziktir full aksesuar gelirler. Birbirleriyle konuşurken veya yüzerken, birbirlerinin yüzlerine değil çevredeki erkeklere bakarlar. Ortamda kendilerinden başka kız varsa kötü gözle süzerler. Aynı pozla fotoğraf çekmeye çalışırlar. 'Burcucum çok güzel çıkmışsın' durumunun denizdeki temsilcileridir.

*Sülalecek Gelenler: 8 veya 10 kişiden oluşan aile gruplarıdır. Torun tombalak ve nine vazgeçilmezleridir. Dolma, sarma, köfte, buzlu su da diğer vazgeçilmezleridir. Bir kısmı denize şalvarla, bir kısmı donuyla girer. Tüm gün deniz kenarında takılırlar.

*Ne İdüğü Belirsiz Turistler: Evet turistler canımız ciğerimiz fakat bir kısmı gerçekten çok ilginç. Bunların ailece gelenleri var, arkadaş grubuyla geleni var, yalnız takılanı var. En ilginci ise Rus erkeklerin altın kolye merakı. Çıkarmıyorlar boyunlarından. Bir de bu sene neredeyse tüm turistler denize güneş gözlükleriyle giriyorlar.

*Sevişgenler: Bu grupta adı üzerinde plaja sevişebildiğini göstermeye gelen gençlerimiz yer alıyor. Fazla söze gerek yok.

*The Others: Evet diğerleri kısmına denize yüzmeye gelen, güneşlenirken olay çıkarmayan, sahilde kitabını okuyup suyunu içen, arkadaşıyla sessiz sakin muhabbet eden insanlar giriyor.

Deniz güzel. Yüzmek en güzel şey.

5 yorum:

  1. bende seviyorum altın kolye.

    YanıtlaSil
  2. Saçlar da sarı. Rusum diye gezebilirsin buralarda.

    YanıtlaSil
  3. av sezonu acılmıs madem vuralım kendimizi denize:)

    dip: bu kelime zımbırtısından sebep kulaklarını cınlatmıs olabilirim, takılma:)

    YanıtlaSil
  4. http://www.facebook.com/pages/Deniz-Kenar%C4%B1/224701100898732

    YanıtlaSil